خودروسیار صدا و سیما SNG

شرکت نامدار صنعت فردا محصول جدید خود با نام خودروی SNG را عرضه نموده است. این شرکت اقدام به طراحی و ساخت تعداد زیادی خودروهای مجهز به سیستم‌های ماهواره‌ای کرده و آماده‌ی ارائه آن به مشتریان می‌باشد.

ما تمامی ‌مراحل پروژه از ابتدا تا انتها، یعنی از طراحی و مهندسی تجهیزات الکترونیکی داخلی خودرو گرفته تا طراحی و ساخت بدنه و اتاقک خودرو را مدیریت و اجرا می‌کنیم.

خودروی SNG توسط شرکت نامدار صنعت فردا در ابعاد کوچک (یا ابعاد "کامپکت" که یکی از ابعاد استاندارد ماشین است) ساخته‌شده تا برای حرکت در تمامی جاده‌ها و سفر به اقصی نقاط ایران مناسب باشد.

در اغلب موارد زمانی به خودروی مجهز به سیستم ماهواره‌ای نیاز می‌شود که یک تیم خبری برای پوشش دادن یک رویداد به جایی بسیار دورتر از استودیو فرستاده می‌شود. روی سقف این خودرو یک آنتن متحرک موتور HD New swift در ابعاد بزرگ نصب شده است. این خودرو مجهز به سیستم مقاوم در برابر شرایط جوی POD (سیستم proof of delivery یا تأیید ارسال و تحویل داده‌ها) با دو آمپلی‌فایر 400 وات است که دارای دو کانال پردازشی مجزا است.

خودرو‌های SNG، خودروهای مجهز به سیستم ماهواره‌ای هستند و می‌توان این خودرو‌ها را با آنتن ماهواره‌ای بزرگی که روی سقف آن قرار دارد، شناخت. آنتن قرار داده‌شده روی سقف این خودرو حرکت می‌کند و در جهتی قرار می‌گیرد که بتواند با یکی از ماهواره‌های ثابت روی زمین ارتباط برقرار کند و از این طریق داده‌ها و تصاویر را به استودیوی اصلی صداوسیما مخابره کند.

تجهیزات خودروهای SNG را می‌توان بر روی انواع مختلفی از اتومبیل‌ها پیاده‌سازی کرد، ازجمله تریلر یدک‌کش، خودروهای چندمنظوره (ون)، خودروهای SUV (شاسی‌بلند)، وانت و کامیون دارای اتاقک.

هر خودروی SNG به‌صورت سفارشی و کاملاً منطبق بر نیاز‌ها و خواسته‌های موردنظر هر مشتری ساخته می‌شود. این شرکت علاوه‌بر تجهیزات انکدر ماهواره‌ای و وسایل ارسال و دریافت اطلاعات، گستره‌ی وسیعی از انواع خدمات و تجهیزات تخصصی گوناگون را ارائه می‌کند و با تعامل مؤثر با مشتری، محصولی را ارائه می‌کند که کاملاً منطبق بر خواسته‌ها و نیاز‌های ایشان باشد.

اندازه


در ایران اغلب خودروهای SNG (که گاهی نیز به نام ماشین ماهواره‌ای خبرگزاری یا SNV خوانده می‌شود) روی پانل یک ون با وزنی بین 3500 تا 7500 کیلوگرم ساخته می‌شود.انتخاب نوع بدنه و سایز خودرو به عواملی مانند سایز و حجم تجهیزات داخل ماشین و میزان باری که قرار است ماشین تحمل کند، بستگی دارد.

تیم تخصصی مهندسی ما برای هر موقعیت و شرایط خاص با ایجاد طرحی منحصربه‌فرد، راه‌حلی مؤثر ارائه می‌کنند که نتیجه‌ی آن، امکان بهره‌برداری چند کاربردی از وسیله در ابعادی مانند SUV یا ون می‌باشد.

تجهیزات


مهم‌ترین هدف یک دستگاه SNV این است که با بیشترین سرعت ممکن پردازش و ارسال اطلاعات را انجام دهد و خدمات‌رسانی کند و برای موقعیت‌های گوناگون، دارای تجهیزات و امکاناتی باشد که بدون نیاز به فضای خارج، انجام هر عملیاتی ممکن باشد.

علاوه‌بر قرار دادن تمامی تجهیزات اصلی موردنیاز یک خودروی ماهواره‌ای، سعی شده تمامی وسایل و ابزار‌های کنترلی به نحوی قرار گیرند که استفاده از آن آسان باشد و هر چیزی به‌راحتی در دسترس باشد. تمامی این موارد، قبل از ارائه‌ی خودرو به‌طور کامل آزمایش و تست شده و قابل‌اطمینان است.

فضای داخلی خودرو کاملاً ایمن است و درعین‌حال طوری طراحی‌شده که فضای کافی برای کاربران وجود داشته باشد و در خودرو کاملاً احساس راحتی کنند و بالاترین کارایی را داشته باشند.

طراحی داخلی خودرو به‌گونه‌ای است که وسایل و تجهیزات داخل خودرو ایمنی کامل دارند و به آن‌ها آسیبی وارد نمی‌شود. همچنین برای قطعات یدکی که ممکن است در طول مأموریت موردنیاز باشند فضای کافی در نظر گرفته شده است.

این خودرو دارای ژنراتور برق (سیستم تأمین برق) است که انرژی موردنیاز برای تمامی ابزارهای مخابراتی، غیر مخابراتی سیستم HVAC و نور خودرو را فراهم می‌کند.

در این خودرو دارای تمامی ‌تجهیزات سیستم تأمین برقی، تولیدکننده‌ی باند سیگنال، مسیریاب سیگنال و ارتباطات دوطرفه با مرکز، از راه دور می‌باشد.

مطمئناً یکی از اساسی‌ترین تجهیزات موردنیاز خودروی ماهواره‌ای برای ارائه‌ی سریع‌ترین خدمات، داشتن ماهواره روی سقف خودرو است. این ماهواره قابل‌کنترل است و کاربران خودرو می‌توانند به‌راحتی از داخل خودرو جهت و زاویه ماهواره را تنظیم کنند. در اغلب موارد ماهواره روی سقف خودرو قرار می‌گیرد و دارای موتوری است که به کمک آن کاربران از داخل خودرو می‌توانند قوس افقی و عمودی ماهواره و پولاریزیشن (قطبیت) آن را کنترل کنند.

طراحی


هر خودروی ماهواره‌ای دقیقاً منطبق بر خواسته‌ها و نیاز‌های شما طراحی می‌شود. اتاق کنترل خودرو بر طبق نقشه‌های الکتریکی AC/DC و طراحی‌های انجام‌شده توسط نرم‌افزار CAD انجام می‌شود.

مهندسین ما از یک پروسه‌ی کاملاً ثبت‌شده و مشخص استفاده می‌کنند تا شما را در نحوه‌ی ارائه‌ی خواسته‌ها و نیازهایتان راهنمایی کنند و بدین ترتیب بتوان به یک طراح و راه‌حل ایده‌ال دست یافت.

اتاق کنترل


اتاق کنترل، از اتاق تأمین برق و محل ذخیره‌سازی که در عقب ماشین قرار دارد مجزا است و کاملاً عایق‌بندی (حرارتی و صوتی) شده است. گرمایش و سرمایش و سیستم تهویه این اتاق به نحوی طراحی‌شده که هم تجهیزات و هم کاربر در بهترین شرایط باشند.

سیستم‌های امنیتی و نظارتی


این خودرو مجهز به انواع سنسور‌های داخلی برای هشدار ورود غیرمجاز، تشخیص دود سیگار، تشخیص بالا رفتن دما و آلارم‌های مخصوص آنتن، جک و قفل در‌ها می‌باشد.

سیستم آنتن


تمامی خودروها به آنتن Vislink مجهز هستند. آنتن New Swift که مجهز به موتوربرقی می‌باشد قابلیت حرکت در هر سه جهت اصلی را دارد و قوس عرضی ماهواره به‌طور کامل تا 360 درجه قابل تنظیم است. این ماهواره سطح مقطع عمودی کوچکی دارد و سبک‌وزن است. انواع سایز ماهواره‌های مورداستفاده 0.9m, 1.2m, 1.5m و 2.0m هستند.

سیستم آپلینک


شما می‌توانید از بین سیستم‌های single thread تا سیستم‌های redundant system کاملT تجهیزات مورد نظر خود را انتخاب کنید. همچنین امکان انتخاب پکیج کامل ماهواره‌ای مبتنی بر GPS همراه با تمامی متعلقات وجود دارد.

سیستم بیس باند


خودروهای SNG به سیستم مانیتوریک و تست بیس باند مجهز هستند. پانل موجود در سمت راست بیرون خودرو، امکان ارتباط با داده‌های صوتی، تصویری و سیگنال‌های ترک بک را از خارج خودرو فراهم می‌کند.

همچنین امکان تجهیز کردن خودرو به سیستم فایبر اپتیک دوطرفه برای برقراری اتصال با خودروهای OB وجود دارد.

استقرار خودرو و سیستم جک


خودروی مجهز به سیستم ماهواره‌ای نیاز به سیستم جک و استقرار کامل دارد تا بتوان اطمینان حاصل کرد که آنتن ماهواره‌ای خودرو تکان نمی‌خورد و ارتباط آن با ایستگاه قطع نمی‌شود.

در صورت نداشتن سیستم استقرار مطمئن، ممکن است خودرو در هنگام ورود و خروج افراد یا با وزش شدید باد، تکان بخورد. معمولاً برای استقرار خودرو از یک سیستم استقرار با دو یا چهار نقطه استفاده می‌شود. در صورت داشتن دو نقطه اتکا، دو جک در سمت عقب خودرو یا در میانه خودرو قرار می‌گیرد و در صورت داشتن چهار نقطه اتکا، چهار جک در چهار طرف خودرو قرار می‌گیرد.

ژنراتور برق (سیستم تأمین برق)


برخی سازنده‌های خودروی ماهواره‌ای برای تأمین برق روی منابع خارجی مانند برق یک ساختمان در نزدیکی محل استقرار خودرو یا یک ژنراتور خارجی حساب می‌کنند. خودروی ماهواره‌ای SNG ساخته‌شده توسط این شرکت بر اساس اندازه خودرو، از یکی از منابع برق زیر استفاده می‌کند:

  • ژنراتور برق داخلی که موتور آن از موتور خودرو مجزا است.
  • یک سیستم مبدل که برق تولیدشده توسط موتور خودرو که بین 12 تا 24 ولت است را به‌صورت برق 115 تا 230 ولت ذخیره می‌کند.
  • سیستم PTO (Power take-off systems) که در آن موتور خودرو ژنراتور برق را به راه می‌اندازد. ارتباط موتور خودرو با ژنراتور ممکن است به‌طور مستقیم (با یک تسمه) یا به‌صورت غیرمستقیم (با تجهیزات متصل به جعبه‌دنده ماشین) باشد.
ویژگی‌های استاندارد

  • فریم استیل محفظه که از قبل رنگ شده است
  • عایق‌بندی دیواره‌ها و پانل‌های srt
  • کف‌پوش آنتی استاتیک GRP
  • سیستم گرمایش و سرمایش و تهویه هوا در سقف
  • ژنراتور دیزلی (نوع بی‌صدا تا 3KVA)
  • امکانات نورپردازی بدنه برای نصب تبلیغات

 

 

  • پانل کنترلی کامل برای نظارت بر سیستم الکتریکی
  • سیستم الکتریکی 220 ولت AC و مبدل برق 12 ولت DC
  • سیستم روشنایی داخلی با برق 220 ولت AC و 12 ولت DC
  • سیستم پایدارکننده الکتریکی
  • آنتن GPS
  • میز کار و قفسه‌ی وسایل
  • کپسول آتش‌نشانی

 

به این پست امتیاز دهید.
خودروسیار صدا و سیما SNG
2.5 از 2 رای